bouwdeals.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Akkoord
076 - 597 8100Zakelijk & particulier, alle prijzen inclusief BTW

Afhalen en levering

Bezorgen


Bezorgbestellingen worden bezorgd via eigen of externe transporteurs. Bouwmaterialen op tijd op de locatie is erg belangrijk voor onze klanten. Daarom is transport één van de belangrijkste aandachtspunten in onze dienstverlening. Wij bezorgen momenteel uitsluitend in ons verzorgingsgebied.

Bestellingen via deze webshop worden uitsluitend bezorgd in onderstaande postcodes:

24, 25, 26, 27, 29, 30, 31, 32, 33, 40, 41, 42, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 55, 56 en gedeeltes van de postcodes 227, 228, 229, 321, 323, 326, 327, 328 en 329.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het orderbedrag en de artikelen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie of bekijk onze pagina over de bezorgkosten.

Zelf afhalen

U kunt uw bestelling bij één van onze vestigingen afhalen. Kijk op de vestigingspagina voor locaties en openingstijden. U kunt op de bestelling een gewenste afhaaldatum en vestiging aangeven. Wij nemen persoonlijk contact met u op voor de definitieve afhaal afspraak door middel van telefonisch contact of een bevestiging via mail. U betaalt voor afhalen geen extra kosten.

Levertijd

In het assortiment wordt bij artikelen aangegeven of een artikel op voorraad is. Bij voorraad artikelen is er een algemene levertijd van 2 werkdagen geldig. Voor artikelen die geen voorraad hebben hanteren wij de levertijden van onze leveranciers. Informeer voor de levertijden bij één van onze medewerkers.

Afhalen?

Bestel eerst online of telefonisch. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Onze voorraad op de site is niet real time en het is mogelijk dat de prijzen afwijken in de bouwshops.

Vertraging

Als u tijdens het plaatsen van uw bestelling zelf heeft gekozen voor een bezorgdatum, dan doen wij uiteraard ons best om uw bestelling op de door u gewenste datum te bezorgen. Als uw bestelling onverhoopt vertraagd is, dan wordt u daarover door ons geïnformeerd.

Schade

Schade aan uw bestelling dient u in samenspraak met de chauffeur direct op de afleverbon aan te geven. Indien u schade constateert na levering, kunt u contact met ons opnemen voor de vervolgprocedure.

Orderverwerking

Elke order wordt door ons handmatig gecontroleerd en bevestigd richting de klant. Deze orderverwerking wordt elke werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur voltooid.
Alle merken >

Onze merken

PerfectmateBerkerElitDeltaOrthPrimusPerinsulGB