www.bouwdeals.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Akkoord
076 - 597 8181Zakelijk & particulier, alle prijzen inclusief BTW

Betalen

Hoe kun je betalen?

Je kunt je bestelling direct online betalen via een iDEAL transactie. Hierdoor is je bestelling betaald en gaan wij direct door met het gereedmaken van je bestelling voor verzending. Je kunt je bestelling ook vooruitbetalen per bank. Als wij je betaling ontvangen en verwerkt hebben gaan wij over tot het gereedmaken van je bestelling. Je kunt je bestelling, indien je komt afhalen, ook contant afrekenen. Wij hebben de beschikking over een pinautomaat.

iDEAL

U kunt uw bestelling direct online betalen via een iDEAL transactie. Hierdoor is uw bestelling betaald en gaan wij direct door met het gereedmaken van uw bestelling voor verzending.

Vooruitbetaling

U kunt uw bestelling vooruitbetalen per bank. Op uw e-mail bestelbevestiging staat het totaalbedrag en onze betalingsgegevens. Als wij uw betaling ontvangen en verwerkt hebben gaan wij over tot het gereedmaken van uw bestelling.

Contant

Bij afhalen kunt u uw bestelling ook contant of via de pinautomaat afrekenen.
Artikelen die we speciaal moeten bestellen zullen wel vooraf moeten worden (aan-)betaald.

Rembours

Bij zendingen onder Rembours behouden wij het recht om 50% van het totaal te betalen bedrag te vragen aan de klant voor levering. Dit gebeurt dan via een iDEAL-link of vooruitbetaling. De rest van de betaling zal plaatsvinden op het afleveradres. De extra kosten voor een rembours-betaling zijn € 15.

Bij speciaal bestelde artikelen is het niet mogelijk om via Rembours te betalen.
Alle merken >

Onze merken

NovusYBSNovofermGBAll-TightKoolthermKeralitRed Head