bouwdeals.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Akkoord
076 - 597 8100Zakelijk & particulier, alle prijzen inclusief BTW

Retourneren en annuleren

Wilt u een bestelling retourneren?

Let op: Neem bij retourneren altijd eerst contact met ons op via het contactformulier. U ontvangt dan de juiste instructies voor het retour sturen van uw bestelling.
In het kader van de 'Wet Kopen op Afstand' heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen kunt u de overeenkomst niet meer herroepen (ontbinden). Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen en aanmelden, waarbij u zelf de kosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om dit in overleg met ons te doen. Wij maken het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten van de heenzending zo spoedig mogelijk aan u over, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Wettelijk moeten wij u wijzen op de mogelijkheid voor herroepen met het volgende formulier. Onze voorkeur is direct contact met ons op te nemen.
Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:
• U dient het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief een geldig aankoopbewijs terug te sturen.
• U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
• Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Bouwcenter Neleman te retourneren.
• Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is. zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
• U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
• Op aankopen die volgens uw specificatie worden gemaakt is deze wet niet van toepassing. zoals bijvoorbeeld mengverf.
Ook producten uit de categorieën "valbescherming en chemische producten", waarvan de verzegeling is verbroken. komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht. Dit in verband met redenen van gezondheidsbescherming.
• U kunt uw aangekochte artikel na herroeping binnen 14 dagen retour sturen. U heeft dus na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd om te herroepen. Dit doet u door ons op de hoogte te stellen van uw herroeping, bijvoorbeeld via e-mail of via het contactformulier. Na uw mededeling om te herroepen, heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Indien u zich niet aan genoemde voorwaarden houdt, kan het zijn dat u geen recht heeft op (volledige) terugbetaling. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 076-5978100. Deze is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur.
Het adres voor retouren is Ecustraat 2, 4879NP te Etten-Leur.

Wilt u een bestelling annuleren?

Wij kunnen ons voorstellen dat u een bestelling geplaatst heeft, maar die u later alsnog wilt wijzigen of ongedaan wilt maken. In zo'n geval vragen wij u dit uiterlijk binnen 48 uur schriftelijk of per email aan ons te melden. In het geval van speciaal volgens uw wensen geproduceerde artikelen bestaat de kans dat de order helaas niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden, waardoor u dus de complete bestelling zult moeten afnemen.
Alle merken >

Onze merken

BlauwplaatTencoSencoFleximKipSuperprofIsoverErdi